انتخاب رشته کنکور سراسری 96
نوشته شده توسط : khajenasir

انتخاب رشته کنکور سراسری 96

 

 

اطلاعیه انتخاب رشته شرکت کنندگان آزمون سراسری ( رشته های پزشکی و غیر پزشکی )

بطور معمول در نیمه دوم مرداد ماه نتایج اولیه کنکور سراسری اعلام میشود و شروع انتخاب رشته کنکور نیز پس از 3 الی 4 روز می باشد.میزان احتمال قبولی داوطلبان در کنکور 95 به دلیل افزایش ظرفیت دانشگاه ها تا حدی افزایش پیدا کرده است.برای بالا یردن میزان احتمال قبولی انتخاب رشته اصولی بسیار کمک کننده است.برای انجام انتخاب رشته در سراسر کشور با مشاوران مرکز صدای مشاور تماس حاصل نمایید.

زمانیکه نتایج اولیه کنکور سراسری 96  اعلام میشود، عزیزانی مجاز به انتخاب رشته شده اند لازم است با توجه به شرایط عمومی و اختصاصی شان و با مطالعه و توجه دقیق به مواد و تبصره های دفترچه راهنمای کنکور سراسری به انتخاب رشته بپردازند.

آن دسته از داوطلبانی كه در دو گروه و يا سه گروه آزمايشی شركت نموده و بر اساس كارنامه نتيجه اوليه در دو گروه و يا هر سه گروه آزمايشی مربوط مجاز به انتخاب رشته شده اند، لازم است كليه كدرشته های مورد علاقه خود را از هر يك از گروه های آزمايشي مربوط از طريق اينترنت منحصراً در يك فرم انتخاب رشته از اولويت 1 تا 150 وارد نمايند.

راهنمای ویژه انتخاب رشته در مرداد ماه 1396 در سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت گرفت.

ظرفیت پذیرش در آزمون سراسری 96 حدود ۷۵۰ هزار نفر است و شانس قبولی در رشته‌های علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی بیشتر است. با توجه به اینکه ۶۵ درصد داوطلبان کنکور در گروه آزمایشی علوم تجربی شرکت کردند شانس قبولی در این گروه آزمایشی کمتر از گروه‌های آزمایشی دیگر است. در حالی که داوطلبان گروه آزمایشی علوم انسانی بیش از ۲۰۰ درصد شانس قبولی دارند.

با توجه به اينكه گزينش داوطلبان در كد رشته های انتخابي بر اساس نمره كل اكتسابی در زيرگروه ها و يا معدل كتبی ديپلم (در رشته هايی كه پذيرش آنها صرفاً بر اساس سوابق تحصيلی است) و با رعايت ساير ضوابط و شرايط صورت می پذيرد، لذا اولويت كد رشته های انتخابی در فرم انتخاب رشته های تحصيلی صرفاً تقدم ترتيب علاقه داوطلب را به ادامه تحصيل در هر يك از رشته محل های انتخابی وی تعيين می كند و تأثير ديگری در پذيرفته شدن وی ندارد.

 چند سوال که قبل انتخاب رشته باید به آنها پاسخ داد:

آیا می‌دانید شغل آینده‌ی شما چیست؟ آیا هنگام انتخاب رشته به شغل آینده‌ی خود نیز فکر می‌کنید؟ (انتخاب رشته)

آیا امکانات شغلی موجود در خانواده‌ی خود را هم در نظر گرفته‌اید؟ آیا می‌خواهید بعداً در زمینه‌های شغلی پدر و مادر یا بستگان و فامیل خود کار کنید؟ اگر این گونه است رشته‌ای که انتخاب می‌کنید تا چه حد با زمینه‌های شغلی موجود در خانواده‌تان هماهنگ است؟

نکته‌ی جالب توجه این است که برخی دانش‌آموزان هنگام انتخاب رشته به شغل آینده‌ی خود و به امکانات شغلی که در خانواده و اطرافیانشان وجود دارد توجه نمی‌کنند. البته قرار نیست همه‌ی افراد، مشاغل موجود در خانواده‌ی خود را ادامه دهند؛ به هر حال امکان بسیار خوب و مهم، استفاده از موقعیت‌های موجود شغلی در میان خانواده و اطرافیان است. در انتخاب رشته‌ی خود حتماً به شغل آینده‌تان نیز فکر کنید.

آیا نظر شما در مورد انتخاب رشته با نظر خانواده‌تان هماهنگ است؟ (انتخاب رشته)

تصمیم نهایی با شماست؛ اما به دو دلیل بهترین مشاوران شما برای انتخاب رشته، خانواده‌ به ویژه پدر و مادرتان هستند.

دلیل اول: پدر و مادر شما بیش از همه شما را دوست دارند.

دلیل دوم: پدر و مادر و خانواده‌تان بیش از دیگران از روحیات و خصوصیات شما آگاه هستند.

علاوه بر خانواده با دوستان خود نیز گفت‌وگو کنید. با این‌که هر کس با دیگری متفاوت است اما گفت‌وگو با دوستان سبب تمرکز و تفکر بیش‌تر خواهد شد.

وقتی با دوستان و مشاوران و معلمان خود گفت‌وگو می‌کنید همواره به خاطر داشته باشید که بهترین مشاور برای شما خانواده‌تان است.

آیا فقط در شهر خود می‌مانید یا به شهر دیگر هم می‌روید؟ (انتخاب رشته)

آیا غیر از شهر خودتان می‌توانید به شهرهای نزدیک هم بروید؟ آیا در شهرهایی که بستگان یا فامیل نزدیکتان در آن‌جا زندگی می‌کنند نیز انتخاب رشته می‌کنید؟ آیا با رفتن به شهر دیگر موافق هستید؟ نظر خانواده‌تان درباره‌ی رفتن شما به شهرهای دیگر چیست؟ آیا کلان‌شهرها جزء انتخاب‌های شما هستند؟

توصیه‌ی ما این است که حتی‌الامکان در شهر خودتان بمانید. به ویژه اگر شهر شما یک شهر دانشگاهی است، تحصیل در شهر خودتان را به شهرهای دیگر ترجیح دهید. هم‌اکنون اکثر دانش‌آموزان کلان‌شهرها ترجیح می‌دهند که در دانشگاه‌های شهرهای خودشان درس بخوانند و مثلاً در رشته‌ی پزشکی، تحصیل در دانشگاه شهر خود را حتی به دانشگاه‌های تهران ترجیح می‌دهند.

در مورد تحصیل در شهرهای دیگر حتماً با پدر و مادرتان مشورت کنید و به راحتی در مورد رفتن به شهرهای دیگر تصمیم نگیرید. امتیازات زندگی در کنار خانواده و مشکلات رفتن به شهرهای دیگر را دقیق بررسی کنید و با دانشجویانی که این مورد را تجربه کرده‌اند گفت‌وگو کنید و آگاهانه تصمیم بگیرید.

کف قابل قبول شما کجاست؟

این سؤال دشوارترین سؤال است. آیا می‌دانید آخرین رشته‌هایی که انتخاب می‌کنید و قبول‌ شدن در آن‌ها را به یک سال پشت کنکور ماندن ترجیح می‌دهید کدام رشته ‌ها هستند؟ آیا اگر در رشته‌ی مورد علاقه ‌تان قبول نشوید سال دیگر هم ادامه خواهید داد تا به هدف خود برسید؟ یا این‌که ترجیح می‌دهید توقع و انتظارات خود را تعدیل کنید و همین امسال به دانشگاه بروید؟

پاسخ به این سؤال هم مانند4سؤالات دیگر کاملاً جنبه‌ ی شخصی دارد و پاسخ آن برای هر دانش‌آموزی با دیگران متفاوت است.

اگر می‌خواهید در صورت قبول شدن در رشته‌ی دلخواهتان یک سال دیگر نیز ادامه دهید حتماً با پدر و مادر و خانواده‌تان مشورت کنید؛ زیرا پدر و مادر شما (به ویژه در اکثر موارد مادرتان) به خوبی روحیات شما را می‌شناسند که آیا می‌توانید برای یک سال دیگر هم درس بخوانید یا خیر.

تعیین کف قابل قبول، سخت‌ترین سؤال برای انتخاب رشته است؛ زیرا معمولاً اکثر دانش‌‌آموزان کمال‌طلب هستند و می‌خواهند به ایده‌آل و آرمان‌های خود برسند. وقتی کف قابل قبول خود را تعیین می‌کنید یعنی مشخص می‌کنید که تا چه حد حاضرید از توقعات و آرزوهای خود پایین‌تر بیایید. پاسخ به این سؤال دشوارتر است و باید خیلی درباره‌ی آن فکر کنید و با خانواده‌ و دوستان خود مشورت کنید تا تصمیم سنجیده‌ ای بگیرید.

 

میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره درباره

انتخاب رشته کنکور سراسری 96  با سامانه صدای مشاور

به شماره  9099071611  با تلفن ثابت و بدون گرفتن کد تماس بگیرید





:: موضوعات مرتبط: , ,
:: برچسب‌ها: انتخاب رشته کنکور سراسری 96 , انتخاب رشته کنکور سراسری 96 , انتخاب رشته کنکور سراسری , انتخاب رشته کنکور سراسری و آزاد 96 , انتخاب رشته کنکور سراسری و آزاد 96 , انتخاب رشته کنکور سراسری و آزاد , زمان انتخاب رشته کنکور سراسری 96 , ,
:: بازدید از این مطلب : 56
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 بهمن 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: